Ladestandere

Ladestandere

Hos El Fyn står vi klar til at hjælpe dig med alt det, du skal bruge i forbindelse med din el-bil eller hybridbil, hvor især udstyr til opladning heraf er en af vores spidskompetencer. Vi har god erfaring med montering af ladestandere, og uanset hvilket mærke eller hvilken type el-bil du skal bruge opladning til, står vi klar til at assistere med en ladeboks til el-bil. 

Effektive ladestandere til opladning af el-bil

Når det kommer til opladning og strøm til el-bilen, så skal dette gerne være så nemt som overhovedet muligt. Og det kan vi heldigvis klare hos El Fyn. Vi tilbyder nemlig ladestandere til både privat og erhverv, så du får en effektiv løsning til el-bilen. Vi står klar til at hjælpe med alt lige fa rådgivning til montering, så du får en løsning, der passer til dig og din bil. Vi installerer ladebokse i størrelser 3,7 kW, 11 kW og 22kW. Sammen kigger vi på de behov, du måtte have, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed. 

Lader du os stå for levering og installation af din ladeboks til din el-bil, behøver du ikke bekymre dig om noget som helst i forbindelse med installationen. Vi klarer det hele – og vi kører ikke, før du er tilfreds. Hvis du overvejer at få installeret strøm til din el-bil, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder og dit behov. 

Fordelene ved egne ladestandere 

En af de helt store fordele ved køb af ladestander er, at du selv ejer ladeboksen til el-bilen 100%. Du slipper derved for at skulle lede efter offentlige muligheder for opladning, når du mangler strøm til el-bilen, ligesom du også nemt og hurtigt kan sætte din el-bil til at lade, når behovet opstår. Samtidig får du med din egen ladestander også den fordel, at du kun betaler for den mængde strøm, som du reelt set bruger til at oplade bilen – og dette forbrug afregnes helt automatisk over din nuværende el-regning. 

Ladestandere er således særligt velegnede til dig, der søger en effektiv og driftssikker ladeløsning derhjemme. Egne ladestandere til eksempelvis virksomheder vil også være en fordel, da dine medarbejdere derved får mulighed for at oplade el-bilen, mens de er på arbejde, så den er helt klar til brug, når de får fri. Hos El Fyn sørger vi selvfølgelig for, at det hele fungerer nemt og effektivt, når vi installerer din ladeboks til elbilen. Hvad end der er tale om privat brug, eller at vi skal opsætte strøm til elbiler i forbindelse med større entrepriserkan vi garantere den bedst mulige løsning, der skræddersys til dine behov. 

Kontakt os for mere info om ladestandere

Lyder en ladeboks til el-bilen som noget for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den rette løsning til dig. Vi sidder klar i Odense og Svendborg på henholdsvis 66 16 91 21 og 42 36 01 21. Du kan også skrive til os på info@el-fyn.dk – vi står klar til at hjælpe dig.

Kigger du efter en samarbejdspartner til et større projekt med el-installationer, så tøv heller ikke med at kontakte os.